stretchtent huren voor trouwfeest

Wij hebben 3 sterke tenten van het merk De Waard. Deze compleet ingerichte tenten hebben alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie, zoals bedden met matrassen, stoelen, tafels, verlichting, koelkast (tafelblad 120 ltr met vriesvak), 4-pits kooktoestel, koffiezetapparaat, keukenkast, pannen, servies en andere benodigdheden.

stretchtent huren

De comfortabele tenten staan ​​op de camping tussen andere campers op de staanplaatsen 31, 50 en 52. De kampeerplek is 150 m2 met een 10 ampère stroomaansluiting en een waterpunt. Je auto kun je gemakkelijk naast de tent parkeren. De tent zelf is 44 m2, inclusief een luifel van 13 m2. Het is ingericht voor maximaal 5 personen en heeft vier slaapcompartimenten. In 1 compartiment vind je een tweepersoonsbed (160 cm x 200 cm) en in de andere compartimenten staan ​​3 eenpersoonsbedden (80 cm x 200 cm). Een kachel is op aanvraag aanwezig.

Het facilitaire gebouw biedt gratis warme douches, gezinsdouches, wastafels, toiletten met toiletzittingen, kinderdagverblijf, gehandicaptenvoorzieningen en een beschutte ruimte om de afwas en de was te doen. We hebben ook een wasmachine.

Het is toegestaan ​​gebruik te maken van een gasbarbecue. Het gebruik van een houtskoolbarbecue is niet toegestaan ​​op onze camping.

Tegen een kleine vergoeding is er wifi beschikbaar op de staanplaats.

Vergeet niet mee te nemen: dekbedden of slaapzakken, kussens, dekens, lakens, handdoeken en theedoeken. Het is mogelijk om een ​​dekbed en kussen te huren. Er kan ook een babypakket gehuurd worden. Deze bevat een reiswieg met matras, kinderstoel, luieremmer en een babybadje.

Stretchtent nodig?

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw.

Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2..
Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten.

Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.

Een stretchtent is waterdicht en bestand tegen sterke wind. Ze bieden bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Bovendien zijn de tenten brandveilig en niet ontvlambaar.

Offerte aanvragen